Så blev det sommer i kolonien

Jubii så kom der langt om længe en dag hvor solen kiggede frem og der var vejr til at komme i haven. Nu hvor der også langt om længe er blevet åbnet for vandet, det er blevet udsat op til flere gange pga. vejret, så kan jeg endelig komme i gang med alt forårsklargøringen. Så nu er hækken gjort ren for ukrudt, visne blade er indsamlet, græsplænen (nogle steder mosplænen) er slået, drivhuset er vasket og plantekassens er sat frem så nu skal jeg bare have købt nogle tomat- agurk- og melonplanter og hvad jeg ellers kan finde på. En plante jeg helt sikkert skal have fat i er tomaten “Dasher”, som jeg prøvede sidste år, den er bare super god. Men allerførst skal jeg lige have testet hængekøjen 🙂

blog_billeder11

2 thoughts on “Så blev det sommer i kolonien

 1. Freddy Wisler

  Hej Kragbech.
  Jeg er i færd med at skrive en artikel om årsagen til, at der vælter så mange drivhuse. Artiklen skal bringes på min hjemmeside, som findes på dette link: http://planterogteknik.dk
  I denne forbindelse vil jeg gerne benytte et foto, som du på et tidspunkt har bragt på dette link: https://www.kragbech.dk/wp-content/uploads/2013/12/20131210-004811.jpg
  Jeg beder dig venligst om din tilladelse til, at jeg benytter det foto, som er længst til venstre
  Hvis du giver tilladelsen kreditere jeg naturligvis ved under billedet at angive følgende: Gengivet med venlig tilladelse af https://www.kragbech.dk.

  Venlig hilsen
  Freddy Wisler

  Svar
  1. admin Forfatter

   Hej Freddy,

   Du er velkommen til at bruge billedet til din artikel. Måske var det netop sådan en artikel jeg skulle have haft læst inden vi satte vores drivhus op, så kan det være det skulle have været placeret anderledes. Pøj pøj med din artikel.

   Venlig hilsen
   Kragbech

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *