DIY: opfrisk dine fliser

I et forsøg på at lave en interessant pusleplads til den lille, har jeg ledt efter noget udsmykning til fliserne omkring den. Jeg har ledt efter nogle klistermærker, men jeg syntes ikke jeg fandt nogle der passede på de fliser jeg har omkring puslepladsen. Derfor har jeg fundet en anden løsning. Ved at tegne på fliserne med whiteboard markers kan jeg lave en helt personlig udsmykning og den kan nemt ændres hvis jeg bliver træt af den. Jeg har også brugt whiteboard markerne til at lave et par zendoodles på fliserne ved vasken. Så selvom du måske ikke er den fødte kunstner, så kan man hurtigt lave noget fint med et par zendoodles.

Pusleplads med tegninger og znedoodles

Pusleplads med tegninger og zendoodles

OBS lav evt. en lille test på en flise der ikke er så synlig for at teste at tusserne kan vaskes af på netop dine fliser. Og lad være med at tegne på fugerne, der kan det ikke vaskes af!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *