Drivhus – part 1

Så er drivhuset blevet fyldt helt op med planter. Jeg har i dag været på jagt efter tomatplanten “Dasher” og jeg fandt den heldigvis på planteskolen. Jeg havde en Dasher-tomatplante sidste år og tomaterne smager bare super godt. Jeg købte en enkelt “dasher” plant og så satser jeg på, at jeg kan lave flere planter af nogle sideskud.

2 thoughts on “Drivhus – part 1

 1. Doris (mor)

  Jeg håber dasher-sideskuddene vokser sig store, så jeg kan få en aflægger. Hvis jeg får én, vil jeg ikke sige tak for den, for det betyder uheld og så vil planten ikke vokse men gå ud – har jeg lært i min barndom.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Ja, det håber jeg også. Men de skal til at tage sig sammen med at vokse, for nogle af de andre tomatplanter har allerede nogle få små grønne tomater. Og du må gerne få en, også selvom du ikke siger tak.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *